Το περιοδικό της
Χριστιανικής Αλήθειας

  
Το περιοδικό που ενώνει
τους πιστούς του Χριστού
  
Πιο βαθιά στη Βίβλο - Πιο κοντά στη ζωή
Αρχική σελίδα (HOME)
Από τον εκδότη
Έγραψαν για μας
Επικοινωνία


Εκ καρδίας                          


Όταν ο Θεός πλαταίνει τα όριά μαςΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση απολαύσαμε προσφάτως την αγάπη φίλων αναγνωστών που είχαν την καλοσύνη να μας καλέσουν και να μας φιλοξενήσουν τόσο στη Μακεδονία όσο και στην Αλβανία, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε και από αυτή τη θέση.

Όσο και αν αυτό δεν υπήρχε ποτέ στα όνειρά μας, ο Κύριος αξίωσε να απολαμβάνουμε αυτού του είδους εκτίμηση και αγάπη, πέρα από τα όρια της πόλης και του χώρου στον οποίο συνήθως κινούμαστε.

Μάλιστα, μέσω του μπλογκ που λειτουργούμε (με τίτλο «Νέα και Παλαιά» – neakaipalaia.blogspot.com), με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στους αναγνώστες περιλαμβάνονται άτομα ακόμη και από την εξωτική Ταϋλάνδη!!!

Είναι τούτος λόγος για καύχηση; Μη γένοιτο! Κάθε άλλο.

Αντίθετα είναι λόγος για μεγάλη ευχαριστία στον Θεό που κάνει να πλατύνουν τα όριά μας πέρα από κάθε φαντασία, καθώς υπηρετούμε το δικό Του λαό και τη δική Του δόξα (Δευτ. 19/ιθ/8).

Μετά από όλα αυτά βαρύ το χρέος και η ευγνωμοσύνη προς τον Κύριο της Εκκλησίας και όλη την χριστιανική αδελφότητα, που είναι ο οίκος του ζωντανού Θεού,«ο στύλος και το εδραίωμα της αληθείας» (Α~ Τιμ. 3/γ/15).

Καθώς υπηρετούμε σ’ αυτή την αφιλόκερδη διακονία, σας ενθαρρύνουμε να διαδώσετε τον «ΤΥΧΙΚΟ» τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική του έκδοση (www.tyxikos.gr), όπως και το μπλογκ «Νέα και Παλαιά» (neakaipalaia.blogspot.com).
Πάνω απ’ όλα μως σας παρακαλούμε, «Προσεύχεσθε, αδελφοί, περί ημών, διά να τρέχη ο λόγος του Κυρίου και να δοξάζηται, καθώς και εις εσάς» (Β~ Θεσ. 3/γ/1).  |Για να διαβάσετε το παρόν τεύχος

σε μορφή PDF

πατήστε πάνω στην εικόναΠ Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α
Τ Ε Υ Χ Ο Υ Σ
ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

            Πατήστε στους τίτλους    


ΑΡΘΡΑΑπό την πιατοθήκη
της Βίβλου


 


«Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ!»
– Πραγματικά!
 
Δέκα φοβερές αντιθέσεις
 
ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ