Το περιοδικό της
Χριστιανικής Αλήθειας

  
Το περιοδικό που ενώνει
τους πιστούς του Χριστού
  
Πιο βαθιά στη Βίβλο - Πιο κοντά στη ζωή
Αρχική σελίδα (HOME)
Από τον εκδότη
Έγραψαν για μας
Επικοινωνία


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Όλα για τις γυναίκες  
       


 


Τα εικονιζόμενα τρία βιβλία αποτελούν την αποθησαύριση όλων των γυναικείων άρθρων που δημοσιεύθηκαν στον «ΤΥΧΙΚΟ» στα προηγούμενα 25 χρόνια, και τα οποία ο εκδοτικός οίκος «ΑΝΩΓΕΙΟ» είχε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει ως αυτόνομα βιβλία.

1. Το βιβλίο «ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1991 σε 2000 αντίτυπα, τα οποία είχαν εξαντληθεί πριν από πολλά χρόνια, όταν πολλές από τις σημερινές αναγνώστριές δεν είχαν καν γεννηθεί. Ύστερα από παράκληση πολλών ανατυπώνεται σε 2η έκδοση.

2. Το βιβλίο «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ» περιέχει τα άρθρα δύο δεκαετιών. Και σ’ αυτό όπως και στο προηγούμενο βιβλίο καταγράφονται σκέψεις και παρατηρήσεις για την καθημερινή ζωή της σύγχρονης Χριστιανής γυναίκας στα πλαίσια των δύσκολων καιρών που ζούμε.

3. Το βιβλίο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ [Γυναικες]», περιέχει επίσης κείμενα που δημοσιεύθηκαν για γυναίκες, γραμμένα όμως από άλλους συγγραφείς (τα περισσότερα μεταφρασμένα από τα αγγλικά), και για τα οποία η συνεργάτιδά μας είχε την επιμέλεια επιλογής και προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα.------------------------------------
 Για παραγγελίες στο Βιβλιοπωλειο ΑΝΩΓΕΙΟ.
Αβέρωφ 13, Αθήνα, Τηλ.: 210.82.31.328
------------------------------------

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Υπάρχει η σκέψη κάτω από τον γενικό τίτλο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ» να εκδοθούν στη συνέχεια και άλλες ομάδες κειμένων που παρουσιάστηκαν στον «Τ» με σχετικές θεματολογίες, όπως π.χ. ΒΙΒΛΟΣ,  ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ κ.λπ.

Είναι στην πρόθεση του εκδότη η ενδιαφέρουσα ύλη που μέχρι σήμερα σωρεύτηκε στα υπέρ 200 τεύχη του «Τ», να γίνει διαθέσιμη και να διαβαστεί από πολλούς περισσότερους.

Η υλοποίηση  αυτής της ιδέας, βέβαια, θα εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι αναγνώστες. | 
 
       

 


Για να διαβάσετε το παρόν τεύχος

σε μορφή PDF

πατήστε πάνω στην εικόναΠ Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α
Τ Ε Υ Χ Ο Υ Σ
ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

            Πατήστε στους τίτλους    ΑΡΘΡΑ

Όλα για τις γυναίκες
(ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)


Η παρούσα κρίση
 Νέο ασκί!Μετ’ αυτού - Μεθ' ημών!

 
ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ