Από τον Εκδότη...

Το περιοδικό "ΤΥΧΙΚΟΣ" εκδίδεται από την αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο Αθηνών ως μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία "Χριστιανική Αλήθεια". Αυτό σημαίνει ότι κανένας από τους συντελεστής της έκδοσης αυτής δεν λαμβάνει κάποιο μισθό ή άλλο υλικό όφελος.

Κυκλοφορούν πάρα πολλά περιοδικά και εφημερίδες στον κόσμο -ακόμη και στην μικρή χώρα μας- ώστε δεν θα υπήρχε ανάγκη για ένα ακόμη. Ωστόσο, το περιοδικό "ΤΥΧΙΚΟΣ" αποβλέπει σε μια ξεχωριστή υπηρεσία προς την κοινωνία μας, που αφορά όχι μόνο την ενημέρωση ή την έκθεση απόψεων, αλλά μια βαθύτερη ενόραση των πραγμάτων.

Με σύνθημα "ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ / ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ", ο "ΤΥΧΙΚΟΣ" επιχειρεί να οδηγήσει τον αναγνώστη σε ουσιαστική μελέτη των Χριστιανικών Αληθειών και αντίληψη της καθημερινής πραγματικότητας στο φως των Αγίων Γραφών.

Διανύοντας ήδη το 24ο έτος της ζωής στην έντυπη μορφή του, ο "ΤΥΧΙΚΟΣ" διαδράμει την τροχιά του, τα τελευταία χρόνια και μέσα από το χώρο του INTERNET. Αν το καταφέρνει ή όχι θα φανεί από τα δικά σας σχόλια, τα οποία ένθερμα παρακαλούμε να μας στείλετε είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΥΧΙΚΟΣ" : ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑΣ 8 - 142 31 Ν. ΙΩΝΙΑ, είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: editor@tyxikos.gr

Στις σελίδες μας θα βρείτε άρθρα και ειδήσεις που εκθέτουν σοβαρές αλήθειες της χριστιανοσύνης, με τρόπο πρακτικό και ζωντανό. Θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας όπως ζει την καθημερινή του πραγματικότητα και όπως αγωνίζεται για περισσότερη γνώση και φως.

ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ


 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Μπορώ να αναδημοσιεύσω ύλη από την ιστοσελίδα σας;

Είστε ελεύθεροι να αναδημοσιεύσετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως ο Κύριος σας οδηγεί για τη δόξα Του. Αυτό περιλαμβάνει τα άρθρα του Περιοδικού, Μελέτες, καθώς επίσης και οποιοδήποτε άλλο υλικό που ετοιμάζονται συν τω χρόνω. Το ίδιο ισχύει και για τις μεταφράσεις που έχουν γίνει από εμάς.

Μια ευγενική σημείωση όπως: "Αναδημοσιεύεται από το περιοδικό ΤΥΧΙΚΟΣ, www.tyxikos.gr" θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης αν μας ενημερώσετε με μια επιστολή και ένα δείγμα της εργασίας σας.

Σε περιπτώσεις που αναφέρουμε κάποιο Copyright παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τους αρχικούς εκδότες για τη σχετική άδεια αναδημοσίευσης.


2. Μπορώ να στείλω κάποιο δικό μου άρθρο ή μελέτη για δημοσίευση;

Κάθε τι που μας στέλνουν είναι ευπρόσδεκτο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε. Μια επιτροπή ελέγχει τα υποβαλλόμενα κείμενα και όταν κάποιο κριθεί δημοσιεύσιμο παίρνει τη σειρά του για την κατάλληλη στιγμή.

Σημειώστε ότι ο "Τ" δεν δημοσιεύει θέματα που υποστηρίζουν κάποια συγκεκριμένη εκκλησία ή δόγμα, ούτε κείμενα που στρέφονται προσωπικά κατά συγκεκριμένων ατόμων.

 

 


Στη συνέχεια παρουσιάζονται ενδεικτικά απόψεις αναγνωστών και επισκεπτών, που εκφράζουν την εκτίμησή τους για τον "Τ", καθώς και μηνύματα που λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με σχόλια που αναφέρονται στην παρουσία του περιοδικού μας στο INTERNET.

 

"Λυπούμαστε πολύ γιατί εδώ και περισσότερο από μισό χρόνο έχει σταματήσει να έρχεται το περιοδικό σας στο σπίτι μας και αναρωτιόμαστε γιατί. Το περιοδικό σας μας ήταν πολύ χρήσιμο στην πνευματική μας αύξηση και οικοδομή. Σας παρακαλούμε να μας ξαναστέλνετε το περιοδικό, γιατί μας είναι χρήσιμο σε διάφορα θέματα."

 

Προφανώς είχατε αμελήσει να στείλετε το ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Σας γράψαμε και πάλι στον κατάλογο παραληπτών.


 

"Εδώ και τρία ή τέσσερα χρόνια μου στέλνετε κατόπιν παρακλήσεώς μου, το πολύ αγαπητό μου περιοδικό σας. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά γιατί ενώ αμέλησα να στείλω οποιαδήποτε εισφορά, μου το στέλνετε."

 

Τα έξοδα καλύπτονται από προαιρετικές εισφορές. Όποιος δεν έχει ή δε μπορεί να συνδράμει καλύπτεται από τις εισφορές των άλλων.


 

"Σας συγχαίρω για την πνευματικότητα του εντύπου σας. Εύχομαι και εις ανώτερα. Η φίλη μου που το είχε επιστρέψει, τώρα το αποδέχεται και σας ευχαριστεί για τον πρώτο χρόνο αποστολής του δωρεάν." 

"Στέλνω (... δραχμές) και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Κύριο Ιησού και ύστερα τον "Τ" για την πνευματική βοήθεια προς οικοδομή μου την οποία μου προσφέρατε."


 

"Έχει περάσει καιρός, ώσπου να ευκαιρήσω να γράψω για να γνωστοποιήσω τον ενθουσιασμό που με κατέλαβε όταν πρωτοδιάβασα το περιοδικό. Μας έγραψε κάποιος φίλος που σας εκτιμά και σας διαβάζει ανελλιπώς. Τα καθήκοντα και τα παιδιά μου στερούσαν την ευκαιρία και το χρόνο να διαβάσω, ιδέα που εξ αρχής δεν με ενθουσίαζε. Κάποια στιγμή, τακτοποιώντας συρτάρια, βρήκα μέσα σ' αυτά συγκεντρωμένα περιοδικά αρκετών προηγούμενων μηνών. Η ματιά μου έπεσε σε κάτι ενδιαφέρον και ξαφνικά άρχισα να διαβάζω τα περιοδικά το ένα μετά το άλλο. Από κει και πέρα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο κάθε φορά τεύχος. Τα παρ' ολίγο άχρηστα και για πέταμα περιοδικά, έγιναν πηγή ευχαρίστησης και ψυχαγωγίας για μένα και τον σύζυγό μου."

 

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Προσεύχεστε ο Κύριος να ευλογεί τη διακονία αυτή πάντοτε για τη δόξα Του.


 

"Διάβασα το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Τ" και χάρηκα ιδιαίτερα με την εξαίρετη δουλειά που κάνετε, κυρίως από πλευράς θεμάτων, τα οποία βρήκα ενδιαφέροντα, κατανοητά και ουσιώδη. Εύχομαι ο Θεός να χρησιμοποιήσει τους κόπους σας για την δική Του δόξα και η προσπάθεια αυτή να φέρνει καρπούς. Παρακαλώ γράψτε με στον κατάλογο παραληπτών."

 

Το αίτημά σας ικανοποιήθηκε.


 

"Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την από καιρό αποστολή του εντύπου σας με τόσο ενδιαφέροντα χριστιανικά θέματα. Εύχομαι ολόψυχα αυτός ο σπόρος να αγγίζει πολλές ψυχές. Συγχωρέστε με εάν δεν φάνηκα σωστός στην τακτοποίηση της συνδρομής μου. Στέλνω (... δραχμές) για τα έξοδα."

 

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας.


 

"Ο Κύριος ξέρει ότι το περιοδικό σας έγινε μεγάλη ευλογία στη ζωή μου, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό της πίστης μου. Σας ευχαριστώ που τόσο πολύ με ευλογήσατε μέχρι τώρα με τον "Τ"."

 

Η δόξα ανήκει στον Κύριο.


 

"Μόλις έλαβα τον "Τ". Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να ανανεώσετε τη συνδρομή μου και για το επόμενο έτος. Η ύλη του με ευλογεί. Ο Θεός να σας βοηθήσει στην εκπλήρωση της υπηρεσίας σας. Αν η χώρα μας χρειάζεται κάτι αυτό είναι ο λόγος του Θεού."

 

Η ανανέωση έγινε. Ευχαριστούμε.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET

 

"Πολύ καλή παρουσία συνδυασμένη με ενημέρωση και ουσιαστικό προβληματισμό."

"Η σελίδα είναι καλή. Καλό είναι να περιλαμβάνεται και κάποιο ευρετήριο θεμάτων για όλα τα τεύχη. Μπράβο και πάλι, κι ας είναι όλα για τη δόξα Του."

"Καλή προσπάθεια. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Ο Θεός να σας ευλογεί."

"Πόσο χάρηκα όταν βρήκαμε τις όμορφες σελίδες σου στο Internet. Ο Θεός να το ευλογήσει και να το χρησιμοποιήσει για την δόξα Του. Θα το πω σε όλους τους φίλους μου."

"Πολύ καλή σελίδα με επίκαιρα και πρακτικά θέματα. Συγχαρητήρια και περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια που ετοιμάζετε."

 


Σας ευχαριστούμε όλους. Παρακαλούμε ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας, ώστε η σελίδα αυτή να γίνει γνωστή και να ευλογήσει πολύ περισσότερους. -- ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ


 

 

Στην εποχή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ας εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας για να επικοινωνήσουμε περισσότερο, ταχύτερα, πιο αποτελεσματικά. Χωρίς να κινηθείτε από το γραφείο σας, και χωρίς επιπλέον κόστος, έχετε τώρα τη δυνατότητα.

Χρησιμοποιείστε λοιπόν ελέυθερα τις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ: editor@tyxikos.gr

ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ: syndromes@tyxikos.gr

ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: diagrafes@tyxikos.gr

ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ: apories@tyxikos.gr

Ευχαριστούμε που θα αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6-3-2008