Α
  
Το περιοδικό της
Χριστιανικής Αλήθειας

  
Το περιοδικό που ενώνει
τους πιστούς του Χριστού
  
Πιο βαθιά στη Βίβλο - Πιο κοντά στη ζωή
Αρχική σελίδα (HOME)
Από τον εκδότη
Έγραψαν για μας
Επικοινωνία


Εκ καρδίας                   

Οικογενειακές Ευχαριστίες 


Ο
εκδότης του περιοδικού και η οικογένειά του επιθυμούν να εκφράσουν και δημόσια θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι με κάθε τρόπο τίμησαν τους γάμους του γιου του Παύλου - Μελίτωνα Βασιλειάδη με την Meggan Ann De Jong, που πραγματοποιήθηκαν στις 21-8-2010 στο Sully της πολιτείας Iowa των ΗΠΑ.

Δεν ήταν δυνατόν, φυσικά, ούτε να προσκληθούν ούτε να παρευρεθούν στην τελετή όλοι οι αγαπητοί μας αδελφοί και φίλοι – ιδιαίτερα μάλιστα καθώς ο γάμος έγινε στο εξωτερικό – ωστόσο η παρουσία του ελληνικού στοιχείου υπήρξε ενδιαφέρουσα και σημαντική, δίνοντας το δικό της χρώμα.   Ήδη  το  νέο  ζεύγος  έχει  εγκατασταθεί  μονίμως  στο  σπίτι  τους  στην  Αθήνα.

Οι ευχές και τα δώρα που λάβαμε, –ιδιαίτερα δε η φιλοξενία που μας επιφυλάχθηκε από ελληνικές οικογένεις στην υπερατλαντική χώρα– απέδειξαν και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τη μοναδική ζεστασιά της χριστιανικής αδελφότητας.

Ξέροντας ότι οι προσευχές σας θα συνοδεύουν τη νέα οικογένεια που ξεκίνησε με τις ευλογίες του Θεού, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε.

Γράφοντας για το γάμο ο απόστολος Παύλος έγραψε: Το μυστήριον τούτο είναι μέγα, εγώ δε λέγω τούτο περί Χριστού και περί της εκκλησίας (Εφεσ. 5/ε/32). Κάποια μέρα η γήινη αυτή αποτύπωση των Γάμων του Χριστού με την Εκκλησία θα εκπληρωθεί ουσιαστικά και όλο το Σύμπαν θα συγχαίρει γι’ αυτό το μοναδικό γεγονός.

Είθε όλοι να συναντηθούμε κεκλημένοι εις το δείπνον του γάμου του Αρνίου. |


Για να διαβάσετε το παρόν τεύχος

σε μορφή PDF

πατήστε πάνω στην εικόναΠ Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α
Τ Ε Υ Χ Ο Υ Σ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2010

            Πατήστε στους τίτλους             Α Ρ Θ Ρ Α          


Σεαυτόν παρεχόμενος τύπον 

Δότε τόπον τη οργή 

Αιρέσεις και Βίβλος


Τα μάτια μας...
ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ