Πιο βαθιά στη Βίβλο -- Πιο κοντά στη ζωή     .
Το περιοδικό που ενώνει τους πιστούς του Χριστού
Αρχική σελίδα (HOME)
Από τον εκδότη
Έγραψαν για μας

 
Επικοινωνία
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  2012
Περιεχόμενα Τεύχους 225


Πατήστε πάνω στην εικόνα για να λάβετε το τεύχος σε μορφή PDF.


Από όσα γράψατε προσφάτως


M.M. -- ΠΑΤΡΑ
Το θέμα "Εκλησία και ΄΄εκλησίες΄΄" μας ικανοποίησε. Έτσι το κατανοούμε και εμείς. Τα ονόμα των πιστών γράφονται "εν βιβίων ζωής εν ουρανοίς" (Εβρ. 12/ιβ/22). Είναι αυτοί, οι οποίοι αισθάνονται απολειστικά ιδιοκτησία Εκείνου, που πλήρωσε το κόστος της οφειλής τους με το πολύτιμο Αυτού αίμα στο Γολγοθά, "οι ακολουθούντες το Αρνίον όπου αν υπάγη"!
Και τέλος, κατά τον απ. Παύλο, "όταν ο Χριστός, η ζωή ημών, φανερωθή, τότε και σεις μετ' αυτού θέλετε φανερωθή έν δόξη" (Κολ. 3/γ/4).

Κ.Δ. -- ΚΑΒΑΛΑ
Σας ευχαριστώ πολύ για το περιοδικό σας. Εσωκλείω μία συνεισοφρά _€ για την υπερβολική επιβάρυνση για την ταχυσρόμηση του ωραίου περιοδικού σας.

Ε.Β. -- ΑΘΗΝΑ
Λαμβάνω το περιοδικό σας εδώ και δυο χρόνια και έχω πολλές φορές μπει στον πειρασμό να γράψω ζητώντας να διακόψετε την αποστολή του. Το περιοδικό προσβάλλει τα πιστεύω μου και τους φίλους μου. Είναι δηλαδή ο πιστός, αυτός που έφερε την κοινωνία ή την οικογένεια όλη εναντίον του, φεύγοντας από την παραδοσιακή εκκλησία, για να γίνει ένας «αιρετικός» μόνο και μόνο γιατί πίστεψε στο Χριστό, ένα απολωλός πρόβατο, που το παρασύρει ο ένας και ο άλλος επιτήδειος, του ορίζει τη ζωή του και του παίρνει και τα λεφτά του. Αυτή την εντύπωση έχετε γι αυτούς που κερδίζουν ψυχές και γι αυτούς που αλλάζει η ζωή τους; Συγχαρητήρια. Και ενώ τόσα έχετε να πείτε για να κατεδαφίσετε, δε βλέπω ούτε μια λέξη οικοδομής. Παραθέτετε ολόκληρη τη Βίβλο (πώς δε βαριόσαστε!) και για το εδώ και τώρα ούτε λέξη! Οι εκκλησίες της Πεντηκοστής λοιπόν είναι λάθος, οι Ευαγγελικές το ίδιο. Οι ποιμένες εκμεταλλευτές. Τα γκρεμίσατε όλα. Έχετε κανένα υπόδειγμα εφαρμογής της σωστής βιβλικής διδασκαλίας να μας δείξετε για να μας οικοδομήσετε; Όχι από τους χρόνους των αποστόλων, αλλά από τη σύγχρονη ζωή.

ΑΡΘΡΑ


Κρίση οικονομική ή ΚΡΙΣΗ του Θεού;


ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣΑλληλογραφία

Η άκρα ταπείνωση

Μαρία ή “Παναγία”;"Εκ Καρδίας"

«ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;»
Αποχαιρετισμός σε μια ιστορική στήλη!
Η Τελευταία Σελίδα

Ηλεκτρονικά ή Τυπογραφικά;


Για ποιον ο καθαρισμός;


Συναγωγή: Εκκλησία όλων των Εθνών>>>>>    ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ    <<<<<ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ
Η  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΟΥ  ΤΕΥΧΟΥΣ

Εκείνοι τα έλεγαν
...αλλά εμείς ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ
δεν ακούγαμε   
vvv
V
Πάτησε εδώ να δείτε το ντοκουμέντο