ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΕΤΟΥΣ 2002


Όπως στάλθηκε σε όλους τους συνδρομητές
της «Χριστιανικής Αλήθειας»

 

Αθήνα, Φεβρουάριος 2003

Αγαπητοί αδελφοί,

Πόσο σύντομα περνάει ο καιρός! Ένας ακόμη χρόνος κύλησε στο ρεύμα της ιστορίας και χρειάζεται να στείλουμε τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ / ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ για τα δώρα της αγάπης που με οδηγία Θεού είχατε την καλοσύνη να στείλετε για την πραγμάτωση των σκοπών που επιτελεί η αφιλόκερδη διακονία “Χριστιανική Αλήθεια”.(*)

Η έκδοση του περιοδικού «ΤΥΧΙΚΟΣ», που αποτελεί την κυριότερη έκφραση της διακονίας μας, βρίσκεται ήδη στον 17ο χρόνο της, προσφέροντας στην χριστιανική αδελφότητα, ανεξαρτήτως δογματικών διαιρέσεων, ύλη πνευματικής οικοδομής και χρήσιμη πληροφόρηση.

Δεν μας αρκεί να παρουσιάζουμε γραπτά κηρύγματα ή βαθυστόχαστες θεολογικές και δογματικές μελέτες. Υπάρχουν αρκετά χριστιανικά περιοδικά –όργανα εκκλησιαστικά ή άλλα–  που καλύπτουν αυτές τις πτυχές της χριστιανικής φιλολογίας.

Η ιδιαιτερότητα που επιδιώκει ο «Τ» είναι να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι «Πιο βαθιά στη Βίβλο / Πιο κοντά στη ζωή», δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

Αισθανόμαστε πως η τακτική εκδήλωση της αγάπης σας, εγκρίνει και επιβεβαιώνει την πορεία μας, και έτσι προχωρούμε για όσο διάστημα Εκείνος θα το επιθυμεί, παρέχοντας όχι μόνο τα μέσα αλλά και την απαραίτητη οδηγία και κατεύθυνση.

Όπως πάντα, ζητούμε τις προσευχές σας ώστε ό,τι κάνουμε και όσα γράφουμε –μερικά από τα οποία σίγουρα είναι και ασυνήθιστα και για κάποιους ενοχλητικά– να αποβαίνουν μόνο για τη δόξα του Θεού και την οικοδομή του λαού Του.

Ο Κύριος ας ανταποδώσει σε όλους σας κάθε ευλογία, όπως το ίδιο ευχόμαστε και για όλες τις διακονίες που λειτουργούν προς τον αυτό σκοπό.

Με αγάπη και εκτίμηση

Β. Βασιλειάδης

 

ΕΞΟΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

760,24 €

ΕΣΟΔΑ

4147,00 €

ΧΑΡΤΙ

686,59 €

ΕΞΟΔΑ

2752,45 €

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

722,56 €

ΥΠΟΛΟΙΠΟ

1394,55 €

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

583,06 €

* Σε όσους πρόσφεραν πάνω από 20 € οι αποδείξεις στάλθηκαν ταχυδρομικώς

ΣΥΝΟΛΟ

2752,45 €

 

(*) ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ :  Οι οικονομικές προσφορές σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ –όπως νομίζουν μερικοί– αλλά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που γίνεται από την αφιλόκερδη διακονία «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ».  Το περιοδικό «ΤΥΧΙΚΟΣ» αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον το ζητήσει με βάση την εντολή του Κυρίου μας: «Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε» (Ματθ. 10/ι/8).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ