Ούτε ιερό ούτε όσιο...


Ο Μπους εξαπάτησε τους λαούς

 

 


Ο πρόεδρος Μπους πέρα από την εξαπάτηση του κόσμου, ότι δήθεν το Ιράκ αποτελούσε παγκόσμιο κίνδυνο επειδή διέθετε «όπλα μαζικής καταστροφής» – τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν, προσπάθησε επίσης να περάσει την αντίληψη ότι ενεργεί ως «εκπρόσωπος» του χριστιανικού κόσμου, ή «με έγκριση» των χριστιανικών εκκλησιών. Ουδέν αναληθέστερο.

Στοιχεία στη διάθεση του «Τ» φανερώνουν ότι στον πόλεμο αυτό ο κ. Μπους ήταν ΞΕΝΟΣ από κάθε θρησκευτικό σώμα και ασφαλώς ΞΕΝΟΣ από το Άγιο Πνεύμα.

Για την ιστορία μνημονεύουμε Δήλωση των Ευρωπαίων εκκλησιαστικών ηγετών, σε συνέλευση που συγκλήθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (WCC) που συναντήθηκαν στο Βερολίνο στις 5-2-03 φιλοξενούμενοι από την Ευαγγελική Εκκλησία στη Γερμανία (EKD), σε συνεννόηση με τη Διάσκεψη Ευρωπαϊκών Εκκλησιών (CEC), το Εθνικό Συμβούλιο Εκκλησιών του Χριστού στις Η.Π.Α. (NCCCUSA) και το Συμβούλιο Εκκλησιών Μέσης Ανατολής, μεταξύ άλλων δήλωσαν:

«Φρονούμε ότι η στρατιωτική βία είναι ένας μη-ενδεδειγμένος τρόπος επίτευξης αφοπλισμού οποιωνδήποτε Ιρακινών όπλων μαζικής καταστροφής. Επιμένουμε στο ότι θα πρέπει να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στις προσεκτικά σχεδιασμένες από μέρους των Ηνωμένων Εθνών επιθεωρήσεις όπλων ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. (...) Για μας είναι μια πνευματική υποχρέωση, θεμελιωμένη επάνω στην αγάπη του Θεού για όλη την ανθρωπότητα, να μιλήσουμε καθαρά κατά το πολέμου στο Ιράκ. Μέσω αυτού του μηνύματος εκφράζουμε τη σταθερή αλληλεγγύη και υποστήριξη μας στις εκκλησίες του Ιράκ, της Μέσης Ανατολής και των Η.Π.Α. Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός να οδηγήσει τούς υπεύθυνους να λάβουν αποφάσεις που θα βασίζονται επάνω σε προσεκτικές θεωρήσεις, ηθικές αρχές και υψηλά νομικά πρότυπα. Προσκαλούμε όλες τις εκκλησίες να ενωθούν μαζί μας στην πράξη αυτή της μαρτυρίας και να προσευχηθούν και να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων στην προσπάθεια για μια ειρηνική διευθέτηση αυτής της σύγκρουσης».

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού Joaquin Navarro-Valls είπε ότι:

«Όποιος ισχυρίζεται ότι όλα τα ειρηνικά μέσα που παρέχονται από το διεθνές δίκαιο έχουν εξαντληθεί, αναλαμβάνει μια σοβαρή ευθύνη μπροστά στον Θεό, τη συνείδηση και την ιστορία του».

Επίσης σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον Πανελλήνιο Ευαγγελικό Σύνδεσμο:

«Η Ευαγγελική Κοινότητα της χώρας μας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την εγκατάλειψη των διπλωματικών προσπαθειών και την υιοθέτηση της βίας για τον αφοπλισμό του Ιράκ.

Ως οπαδοί του Ιησού Χριστού, του κήρυκα της αγάπης, καταδικάζουμε τη βία ως μέσο επίλυσης διαφορών ή προβλημάτων, επειδή πιστεύουμε ότι εκτός από τα αθώα θύματα και τις καταστροφές που προκαλεί, οι λύσεις που αυτή μπορεί να δώσει είναι επιφανειακές, προσωρινές και κατά κανόνα αποτελούν νέα, χειρότερα, προβλήματα που η επίλυσή τους είναι πιο δύσκολη και πιο οδυνηρή».

Αντίστοιχα έγγραφα εκδόθηκαν από πλείστες εκκλησίες και θρησκευτικές αρχές, όπως π.χ. το εικονιζόμενο έγγραφο προς τον κ. Μπους, που υπογράφουν οι εκπρόσωποι των Ρωμαιοκαθολικών, Επισκοπικών, Ανατολικών και Ασιατικών Ορθόδοξων, Διαμαρτυρομένων, Εβραϊκών και Ισλαμικών κοινοτήτων και ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Σικάγο, όπου μεταξύ άλλων λένε ότι:

«Δεν έχουμε ακόμα στοιχεία ότι το Ιράκ προγραμματίζει να κάνει επίθεση. Ούτε οι διπλωματικές προσπάθειες έχουν εξαντληθεί. Πιστεύουμε ότι υπάρχει άφθονος χρόνος και περιθώριο για συνέχιση των εναλλακτικών λύσεων που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την εχθροπραξία, σώζοντας χιλιάδες ζωές. Επιπλέον, μια μονομερής εστίαση στον πόλεμο αποσπά την προσοχή από την ευθύνη της Αμερικής να παρέχει οδηγίες και υλική βοήθεια που είναι απαραίτητα για να νικηθούν οι οικονομικές και κοινωνικές αιτίες που καταστρέφουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. (...) Σας ζητάμε να οδηγήσετε το έθνος μας και τα έθνη του κόσμου σε μια νέα αφοσίωση που θα προσφέρει μακροπρόθεσμα σταθερότητα στη Μέση Ανατολή και σε όλη την υδρόγειο. (...) Σας ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε να εργάζεστε με τους συμμάχους μας και άλλα έθνη για να επιτύχετε τη μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή αποφεύγοντας, εάν αυτό είναι δυνατό, έναν δαπανηρό, επικίνδυνο και καταστρεπτικό πόλεμο. Ενωνόμαστε μαζί σας στην επίκληση για την ειρήνη της Αμερικής, και για την παγκόσμια ειρήνη. ».


Υπήρξαν όμως και άλλοι, όπως κάποιοι Νότιοι Βαπτιστές, που υποστήριξαν ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ στο Ιράκ θα ήταν “δίκαιος” σύμφωνα με τις “ιστορικές χριστιανικές ηθικές αρχές”. Ο Daniel Heimbach, καθηγητής της Χριστιανικής Ηθικής και τέως σύμβουλος του προηγούμενου Προέδρου George H.W. Bush, είπε ότι η περίπτωση ενάντια στο Ιράκ ικανοποιεί όλα τα κλασικά κριτήρια για έναν δίκαιο πόλεμο.

Ο σύγχρονος αντίχριστος Μπους ενήργησε ξεκάθαρα ως όργανο του Σατανά με την υποστήριξη μόνο μιας ελάχιστης ομάδας φανατικών και πλανεμένων “ποιμένων” οι οποίοι, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν σε χριστιανικούς κύκλους ως «ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ», προετοιμάζοντας από καιρό τα φοβερά τους σχέδια.

Ανάμεσα σ’ αυτούς ανήκουν άνθρωποι όπως οι Hal Lindsey, Charles Colson, Kenneth Kopelant, Pat Roberson, James Dobson και άλλοι Διαμαρτυρόμενοι Τηλευαγγελιστές, Ποιμένες και Ιεροκήρυκες, που ως φαίνεται το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική δόξα, η οικονομική επιτυχία, οι καλές σχέσεις με το πολιτικό κατεστημένο των ΗΠΑ.

kopeland.jpg
cbn-robertson.jpg

Σωστά ρώτησε κάποιος:

«Ποια απειλή για την ανθρωπότητα, μπορεί να αποτελεί ένα κράτος, που επί δώδεκα χρόνια γνωρίζει καθημερινούς βομβαρδισμούς εναντίον κάθε είδους στρατιωτικής υποδομής, από την αμερικανική και βρετανική αεροπορία; Όσο για το δωδεκάχρονο εμπάργκο τροφίμων και φαρμάκων ισοδυναμεί με βιολογικό πόλεμο».

Κλείνουμε συνυπογράφοντας τη δήλωση ενός σκεπτόμενου ανθρώπου:

«Ο Σαντάμ αποτελεί απειλή για το λαό του αλλά εκατομμύρια συνειδητοποιημένοι πολίτες στον κόσμο, γνωρίζουν ότι ο Μπους είναι εκείνος που συνιστά πραγματική απειλή για την ανθρωπότητα». |

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ